дом Общество Проф. Моллова гостува на Любомир Христов преди откриването на творческия сезон на...

Проф. Моллова гостува на Любомир Христов преди откриването на творческия сезон на Симфониета Шумен

0
ДЯЛ

Пианистката проф. Милена Моллова бе гост на кмета Любомир Христов малко преди концерта тази вечер, с който се открива творческият сезон на Симфониета Шумен.
Двамата разговаряха за това, че Общината продължава традицията да подкрепя конкурсите на името на
Панчо Владигеров и да помага по този начин за популяризиране на неговото творчество сред младите музиканти у нас и в чужбина.
Любомир Христов пожела успешен нов творчески сезон на Симфониета Шумен. По-рано той изпрати поздравителен адрес до диригента Станислав Ушев и екипа на Симфониетата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛовци от страната и Турция проявят интерес към стопанствата на СИДП
Следваща статияРайони без ток днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here