дом Общество Протестиращи блокираха магистрала „Хемус“ към Варна и София

Протестиращи блокираха магистрала „Хемус“ към Варна и София

0
ДЯЛ

Протестиращи шуменци блокираха магистрала „Хемус“ на изхода на града в посока Варна с автомобилите си. Част от хората прескочиха мантинелите и спряха движението и към София.
Веят се български знамена, звучат народни песни.

Междувременно в Шумен протестното шествие продължава. Стотици автомобили се движат с бавна скорост по улиците и с надути клаксони.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменци се вдигнаха на мощен протест, искат оставка на правителството (снимки)
Следваща статияБлъснатата от автомобил 84-годишна жена почина в болницата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here