дом Пътища Промяна в движението в Шумен от 17 юли

Промяна в движението в Шумен от 17 юли

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Временна организация на движението по бул. „Симеон Велики” – между „Топливо” АД и улицата, която води към Приюта за кучета се въвежда от утре, 17 юли и ще остане до 17 август, съобщават от пресцентъра на Община Шумен. Промяната е във връзка с изграждане на външни ВиК връзки към обект в района.
Предвижда се пълно затваряне на уличните платна, като строителните дейности ще се извършват на два етапа:
Първи етап – пълно затваряне на локалното и северното платно и отбиване на движението двупосочно в южното платно;
Втори етап – пълно затваряне на южното платно и отбиване на движението двупосочно в северното платно.
Промените ще бъдат обозначени с необходимата вертикална сигнализация.
От 20 до 22 юли временно се спира движението по част от ул. „Цар Иван Александър” във връзка с възстановяването на асфалтобетонова настилка след присъединяване на жилищна сграда към съществуващата ВиК мрежа.
Промяната в движението се отнася за участъка между улиците „Беласица” (бивша „Коста Дяков”) и „Панайот Волов”, с обход по ул. „Беласица”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗасилен зад волана спря в дърво
Следваща статияШофьорът, който заби колата си в дърво е без наранявания

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here