дом Други Промени в движението в Шумен заради абитуриентските балове

Промени в движението в Шумен заради абитуриентските балове

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Промени в организацията на движение в централната част на Шумен и Природен парк „Шуменско плато” се въвеждат днес от 15.00 до 20.00 часа във връзка с абитуриентските балове.
За този период се спира движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски” в отсечката между улиците „Карел Шкорпил” и „Адам Мицкевич”. Зоната за кратковременен престой и паркиране пред Община Шумен няма да функционира.
Движението по ул. „Съединение” ще се осъществява еднопосочно – от ул. „Адам Мицкевич” към ул. „Карел Шкорпил”.
Еднопосочно ще бъде движението и в района на Природен парк „Шуменско плато” и Паметник „Създатели на българската държава”, по пътя от ресторант „Боровец” към вила „Пазачница” и Информационния център на Паметника до кръстовището на ул. „Владайско въстание” с ул. „Поп Андрей”.
Временен пропусквателен режим на кръстовището на бул. „Симеон Велики” и ул. „Алеко Константинов” и на площад „България” ще се въведе в 16.00 часа и 17.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия30 000 обекта на културното наследство ще бъдат дигитализирани по проект на Община Шумен
Следваща статияПразничен флашмоб на хор „Проф. Венета Вичева” за 24 май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here