дом Общество Проект: 260 лв. за граждански брак във Велики Преслав „на фона...

Проект: 260 лв. за граждански брак във Велики Преслав „на фона на войни“

0
ДЯЛ

Сключване на граждански брак с елементи от фолклора и исторически събития, предлага проектонаредба на територията на община Велики Преслав. Ако младоженците желаят да се бракосъчетаят в историческа обстановка, на фона на войни с участието на боляри, ще трябва да платят 260 лв. Толкова струва и ритуалът с фолклорни елементи с певици.
120 лв. е цената на гражданския брак при изнесен ритуал в почивни и празнични дни.
Бракосъчетанието през работни дни обаче, в съкратен вариант е 20 лв. С 10 лева е по-скъп ритуалът в празнични и почивни дни, според проектонаредбата.
40 лева от бюджета на новото семейство ще им коства обогатен традиционен ритуал.
Ако родителите желаят да именуват дете в Ритуалната зала на Общината, ще трябва да платят само 30 лева.
Целта на новите услуги в раздел „Радостни събития“ е осигуряване на положителен ефект върху приходната част от бюджета, съобщиха от Общинска администрация в старопрестолния град. Както и да се отговори на нуждата от по-интересни и модерни форми в най-щастливите мигове на жителите. И не на последно място да се популяризират забележителностите на Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНАП затвори временно магазин „Чихан“
Следваща статияИзложба Screen-painting in the Digital Era в Шуменския университет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here