дом Криминале Продължава полицейската акция срещу изборната търговия в Шуменско

Продължава полицейската акция срещу изборната търговия в Шуменско

0
ДЯЛ

Продължава прилагането на комплексни мерки – превантивни и оперативни, за предотвратяване и разкриване на престъпления против политическите права на гражданите и осигуряване законосъобразността на вота на територията на Областната дирекция на МВР-Шумен. Това съобщиха от местното силово ведомство.
В хода на специализираната полицейска операция са извършени проверки на 158 лица от криминалния контингент, на 64 заложни къщи и дружества, които предоставят бързи кредити. Полицейски служители са установили 28 лица, утвърдени като местни лидери на групи, които биха могли да повлияят на изборния процес. Издадени са 90 протокола за предупреждение по чл. 65 от ЗМВР. Извършена е проверка на водачи на 1 523 моторни превозни средства. Засиленото полицейско присъствие в района на уязвими места в областта и ромски махали продължава. Полицейските действия са част от предприетите във вътрешното ведомство мерки за обезпечаване на сигурността и обществения ред при провеждане на изборите.
24shumen.com
 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж с отнета книжка е с опасност за живота след падане от мотопед
Следваща статияЦИК разреши видеозаснемане и видеоизлъчване при отчитате на резултатите от вота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here