дом Общество Продължава записването в курс по начална компютърна грамотност в Регионалната библиотека

Продължава записването в курс по начална компютърна грамотност в Регионалната библиотека

0
ДЯЛ

Продължава записването на желаещи за участие в безплатен, десетдневен курс по начална компютърна грамотност в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“. Обучението е десет дни за периода от 8 до 19 април от 10.00 до 12.00 часа. Заявления могат да се подават на място в Библиотеката. Достатъчно е и записване на тел. 054/877332.
„Могат да се включат граждани от Шумен и областта в трудоспособна възраст“, съобщиха от културната институция.
За целта по програма „Глобални библиотеки“ е изграден специален център.
Образователната инициатива не е нова. От институцията отчитат засилен интерес през годините, когато е провеждана.
Обучението се води от компютърни специалисти, служители в библиотеката. Курсистите придобиват основни умения за работа с текстообработваща програма, ползване на електронна поща, социални мрежи и търсене на информация в интернет. Те са доволни от обучението. Например през 2016 година курса са преминали активисти от шуменската структура на Съюза на пенсионерите в България.
Според хората от третата възраст преподавателите са изключителни професионалисти, търпеливи, етични. Като плюс те отчитат, че към всеки желаещ да се научи да работи с компютри е проявяван индивидуален подход.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАтрактивни конни състезания за Тодоровден в Шумен (снимки, видео)
Следваща статияТрудовите инспектори се натъкнаха на 245 нарушения при 56 проверки за месец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here