дом Общество Продължава дарителската акция за храма във Вехтово

Продължава дарителската акция за храма във Вехтово

0
ДЯЛ

С благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан строително-монтажните работи на първия етап от част „Конструктивна” на православния храм във Вехтово започнаха на 8 ноември. Това бе възможно след сключване на договор и изплатен аванс от 50% или 25 583,83 лв. от сумата за този етап, която е 51 167,66 лв. с ДДС. Останалите 50% от тази сума ще се платят на строителната фирма след приключването на етапа и одобрението му от страна на Варненската и Великопреславска света митрополия.
За цялостното изграждане на храма ще са необходими – 131 935 лв. с ДДС.
Към днешна дата по банковата сметка на православен храм „Св. вмчк Димитър” в село Вехтово има набрани от дарения около 23 000 лв. Жителите на селото продължават да събират средства, за да се радват съвсем скоро на своя нов храм.
Открита е банкова сметка с надеждата, че граждани, фирми и организации при възможност и желание могат да направят своето парично дарение за изграждането на храма.
Сметката е:
IBAN: BG58STSA93000021103918, BIC: STSABGSF,
“Банка ДСК АД”
Православен храм „Свети великомъченик Димитър”
село Вехтово

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУспех за ансамбъл “Шумен“ в Шанхай
Следваща статияМРРБ: Няма да има нови такси за сега действащите мостове, тунели или проходи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here