дом Политика Продължават консултациите при президента Радев за съставяне на кабинет

Продължават консултациите при президента Радев за съставяне на кабинет

0
ДЯЛ

Президентът Румен Радев продължава консултациите с парламентарно представените партии за съставяне на кабинет.
Днес в 14.00 часа разговори ще се проведат с представителите на „Демократична България“. В 15.15 часа е предвидена консултацията с ДПС, а последни в 16.30 часа при президента ще влязат от „Изправи се БГ! Ние идваме!“.
Консултациите се провеждат преди връчването на втория и третия мандат и целта им е да намерят решение на политическата криза, така че да се състави работещо редовно правителство. То трябва да преведе страната през очакваната нова четвърта вълна на коронавируса и евентуалната мигрантска вълна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДрогиран зад волана се озова в ареста рано-рано сутринта
Следваща статияПредстои обсъждане на годишния отчет на бюджета на Община Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here