дом Общество Продават обзавеждането на детска градина „Радост” в Каспичан

Продават обзавеждането на детска градина „Радост” в Каспичан

1
ДЯЛ

Община Каспичан обяви публичен търг с явно наддаване за продажба на движими вещи, които са частна общинска собственост, останали след подмяна на обзавеждане на Целодневна детска градина „Радост“.
Вещите включват 24 легла и дюшеци с размери 1.20 на 0.60 м, детски гардероби с размери 1.00на 0.40на 1.20 м – 6 броя, секции с вратички с размери 1.00 на 0.30 на 1.70 м – 2 броя, маси с размери 1.20 на 0.55 м – 4 броя.
Обзавеждането включва още куклен кът с кухня два шкафа и печка и Куклен кът лекарски „Д-р Ох боли” шкаф и кушетка.
Търгът се провежда от днес до 31 август от 8.00 до 16.00 часа в сградата на градината. При липса на участници продажбата ще бъде повторена от 1 септември до 30 септември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Балкан Офроуд Рали“ ще вдигне пушилка по пътищата на областта
Следваща статияВъзрастна жена загина, след като падна от седмия етаж

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here