дом Спорт Програмата на мачовете в Североизточната група е готова

Програмата на мачовете в Североизточната група е готова

0
ДЯЛ

Зоналният съвет на Българския футболен съюз във Варна обяви датите и часовете на двубоите от есенния полусезон от първенството в Трета лига – Североизточна група. Всичко това стана след като футболните клубове заявиха дните в които желаят да се играят мачовете им – събота или неделя.
„Волов“ (Шумен) и „Ботев“ (Нови пазар) ще играят домакинските си мачове само в събота. Единствено „Устрем Д“(Дончево) играе срещите си само в неделя у дома и като гост, в неделя –само домакинските си мачове играе и „Спартак 1918“ II (Варна).
Първенството започва на 14 август (събота) от 18.00 часа с шест двубоя:
„Септември 98“ (Тервел) – „Ботев“ (Нови пазар)
„Доростол“ (Силистра) – „Спортист 2011“ (Генерал Тошево)
„Светкавица“ (Търговище) – „Черноморец“ (Балчик)
„Волов“ (Шумен) – „Локомотив“ (Русе)
„Дунав“ (Русе) – „Рилци“ (Добрич)
„Лудогорец 1945“ III (Разград) – „Спартак 1918“ II (Варна)
В неделя -15 август от 18,00 часа е седмият двубой между:
„Черноломец 1919“ (Попово) – „Устрем Д“ (Дончево)
В първенството на Североизточната Трета лига е предвидена пауза за уикенда 18-19 септември 2021 г.. Тогава трябва да се изиграят двубоите от първия кръг в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Според изтегления вече жребий двубоите са:
„Локомотив“ (Русе) – „Черноморец“ (Балчик)
„Септември 98“ (Тервел) – „Дунав“ (Русе)
„Светкавица“ (Търговище) – „Рилци“ (Добрич)
„Доростол“ (Силистра) – „Устрем Д“ (Дончево)
„Ботев“ (Нови пазар) – „Волов“ (Шумен)
„Спортист 2011“ (Генерал Тошево) – „Черноломец 1919“ (Попово)
Ще се играе в една среща, като при равенството в редовното време няма да се играят продължения, а направо ще се премине към изпълнение на дузпи за определяне на крайния победител.
Да пожелаем успехи на всички отбори, които ще вземат участие в Трета лига – Североизточна група, а любителите на футболната игра – много и щастливи емоции по трибуните и терените.

Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМанолова към ИТН: Няма да премълчим гнездото на Сокола, което се свива в този парламент
Следваща статияБорисов: Предлагаме Митов за премиер, после връщаме мандата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here