дом Прогноза за времето Прогнозата: Чакат ни два дни циганско лято

Прогнозата: Чакат ни два дни циганско лято

0
ДЯЛ

Днес времето в цялата страна ще бъде предимно слънчево, след обяд – топло.
Максималните температури ще са между 21 и 26 градуса, в Шуменска област – 23°. Сутринта обаче ще е хладна, а живакът ще сочи едва 7 градуса, сочи справка в сайта на НИМХ към БАН.
Преди обяд на места в низините и около големите водни басейни ще има мъгла, а през деня главно над Северна България, ще има висока облачност. Ще духа слаб, предимно западен вятър.
Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра – около 11°.
Ще бъде предимно слънчево с незначителна висока облачност. Ще духа слаб западен вятър. Ще се затопли и максималните температури на въздуха ще са 22°-24°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
В петък денят отново ще започне с много слънце. Минималните температури ще се движат между 22 и 27 градуса. В Шумен очакваната максимална температура ще достигне до 26 градуса. Минималните пък ще са 11 градуса.
Синоптиците предупреждават, че през уикенда времето ще застудее, но и успокояват, че това няма да е за дълго и още следващата седмица отново ще се радваме на циганско лято.
Снимка: НИМХ – БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони без ток днес и утре
Следваща статияСпипаха още един тарикат, свързал се незаконно към ел.мрежата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here