дом Общество Слънчева и топла седмица с температури до 34 градуса

Слънчева и топла седмица с температури до 34 градуса

0
ДЯЛ

Днес ще бъде с променлива облачност над цялата страна. Очакват се валежи най-вече в западната и източната част от страната. Максималните температури ще са между 23 и 31 градуса. Във вторник валежите ще спрат и над Западна България ще бъде предимно слънчево. В източната част от страната ще има променлива облачност.Tемпературите ще се понижат, ще е ветровито, с променлива облачност и на отделни места с превалявания от дъжд, след обяд – с гръмотевици. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 25° и 30°.
В сряда и четвъртък над цяла България ще бъде предимно слънчево, след обяд на отделни места, главно в планините, ще превали дъжд. Температурите ще се повишат и ще достигнат 34 градуса.
През почивните дни ще се усили вятърът от изток-югоизток. Ще бъде предимно слънчево, през втория ден над западните райони с временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали краткотрайно. Максималните температури ще са между 22 и 33 градуса.
Днес, 27 август, в 13 области в страната е обявен жълт код. Предупреждението заради очаквани обилни валежи е в сила за областите София-град, София-област, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Ловеч, Габрово, Стара Загора, Хасково, Кърджали и Смолян.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДен на траур в памет на жертвите в катастрофата край Своге
Следваща статияНАП предупреждава за фалшиви имейли от името на Агенцията