дом Прогноза за времето Прогнозата за ноември: Месецът ще бъде по-топъл от обичайното

Прогнозата за ноември: Месецът ще бъде по-топъл от обичайното

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Ноември вече е на прага, но не и зимата. Очаква се месецът да бъде по-топъл от обичайното, както и по-сух.
През първите 15 дни синоптиците очакват времето да бъде спокойно и почти без валежи. Месецът ще започне с по-високи температури, които постепенно ще се понижават.
Между 10 и 20 ноември ще има повече мъгли и ниска облачност. Съществени валежи се очакват около 15 и 19 ноември, прогнозира Нова телевизия.
След неочакваното циганско лято, истинската есен ще се усети в последните десетина дни на месеца, когато температурите ще се понижат още. Тогава се очакват и повече дъждовни дни, но снегът в ниските части остава мираж.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтуденти от Стара Загора и Ямбол събраха 1 227 лева на благотворително парти за Ники
Следваща статияЧестваме един от най-българските празници – Денят на народните будители

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here