дом Общество Пробно машинно гласуване в Шумен и осем села от общината

Пробно машинно гласуване в Шумен и осем села от общината

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Устройство за машинно гласуване ще бъде инсталирано във фоайето на централния вход на сградата на Община Шумен и днес. Служители ще осигуряват достъп до устройството и ще контролират спазването на противоепидемичните мерки.
Машината ще бъде на разположение на гражданите за демонстрация и пробно гласуване от 9.00 до 17.00 ч.
Още две машини ще посетят осем села в община Шумен. Пробно гласуване ще може да се извърши в селата Новосел и Градище – от 8.00 до 10.00 ч., Средня и Коньовец – от 10.30 до 12.00 ч., Черенча – от 12.30 до 14.00 ч., Царев брод – от 12.30 до 14.30 ч., Струино – от 14.30 до 16.00 ч., и Мадара – от 15.00 до 17.00 ч.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПланови прекъсвания на електроенергията
Следваща статияПредставление за деца в Шуменския театър

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here