дом Криминале При съседите: 19-годишен шофьор почина след катастрофа, петима са в болница

При съседите: 19-годишен шофьор почина след катастрофа, петима са в болница

0
ДЯЛ

Млад мъж е починал в болница, а петима са настанени за лечение в резултат на пътно-транспортно произшествие на пътя Попово – село Зараево, община Попово. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР – Търговище.
На 19 декември около 13.40 ч на път III-2002, км 32+764 – на стеснен участък от пътя (мост), е възникнал пътен инцидент между движещ се в посока сeло Захари Стояново микробус „Фолксваген Крафтер“ с търговищка регистрация – фирмена собственост, управляван от 68-годишен правоспособен водач от Попово, и лек автомобил „Мазда 626“, движещ се в посока Попово, собственост и управляван от правоспособен 19-годишен водач от село Зараево, община Попово. В резултат на пътно-транспортното произшествие в МБАЛ-Търговище са настанени за лечение 6 души: водачът на лекия автомобил – с фрактура на десен крак и с опасност за живота му, возила се в лекия автомобил 18-годишна девойка от село Зараево – с фрактура на бедро, както и возили се в микробуса: 18-годишен младеж от село Козица, община Попово – с фрактура на нос и на лицева кост, 64-годишна жена от село Захари Стояново – с фрактури на двата крака, 56-годишна жена от същото село – с фрактура на крак, и 58-годишен мъж от село Козица – с фрактура на рамо.
Тази сутрин водачът на лекия автомобил е починал. На водача на микробуса е взета проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, която е отрицателна. На двамата водачи са взети кръвни проби за химическо изследване. Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване.
По случая е образувано досъдебно производство поописа на РУ-Попово.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМладежите, нарязали гумите на 13 коли в Шумен се оказаха криминално проявени
Следваща статияСлед поредния погром: Обновиха и ремонтираха заслон „Бигора“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here