дом Общество При съседите: Специализирана полицейска операция започна на територията на Разград

При съседите: Специализирана полицейска операция започна на територията на Разград

0
ДЯЛ

В 08.00 часа днес на територията на Разград започна провеждането на специализирана полицейска операция, съобщиха от Районна прокуратура.
Изградени са 5 броя КПП-та. Участват 92 служители, 22 автомобила и 4 мобилни групи.
Екипите по КПП осъществяват контрол над автопотока като се извършват проверки на всяко МПС, водачи и пътници в превозното средство, издирвани лица. МПС-тата се проверяват относно техническа изправност, наличие на технически преглед, „Гражданска отговорност“.
Извършват се проверки на превозваните вещи със съмнителен произход нерегламентирани товари и спазване на Закона за движение по пътищата (ЗДвП). Особено внимание се обръща на лицата с 2 и повече неприключили наказателни производства.
Към настоящият момент е задържано 1 лице по досъдебно производство. Извършват се претърсване на 2 имота. Всички проверки се видеозаснемат.
Снимка: Районна прокуратура – Разград
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРегистрирани са две нови огнища на Африканска чума при диви свине в ДГС „Преслав“
Следваща статия„Златното момиче на пианото“ ще свири в Шумен за 250 години от рождението на Бетовен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here