дом Общество При съседите: Разследват тежко ПТП с три загинали жени на Гергьовден

При съседите: Разследват тежко ПТП с три загинали жени на Гергьовден

0
ДЯЛ

Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство по повод пътнотранспортно произшествие с трима загинали – престъпление по член 343, ал. 1, буква „в“ от НК. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Тежкият пътен инцидент станал на 6 май около 11.00 часа на прав пътен участък между селата Грънчарово и Секулово. При управление на „Рено Сценик“ 46-годишната Драгомира Г. навлязла в насрещното платно и там се ударила челно в друг лек автомобил.
От удара са загинали 46-годишната водачка на „Рено“-то, която била шофьор от година и половина, както и нейните спътнички – две жени на 78 и 74 години. В болницата е бил настанен водачът на другия автомобил.
Дежурният прокурор в Окръжната прокуратура в Силистра е посетил местопроизшествието. Досъдебното производство ще изяснява причините и обстоятелствата, довели до смъртта на трите жертви.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБезработните в община Шумен към момента са 1 197, масови съкращения няма
Следваща статияОбработват против кърлежи тревните площи в община Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here