дом Криминале При съседите: Оставиха в ареста наркодилър, съхранявал опиати за 7 000 лева

При съседите: Оставиха в ареста наркодилър, съхранявал опиати за 7 000 лева

0
ДЯЛ

Ферди Х., от Исперих остава за постоянно в ареста, реши днес Апелативния съд във Варна. Това съобщиха от пресцентъра на институцията.
С това магистратите от морския град потвърдиха решението на Окръжния съд в Разград.
Мъжът е разследван за притежание на голямо количество опиати с цел разпространение.
Досъдебното производство срещу Ферди Х. е образувано на 14 януари тази година, след като в с. Китанчево, община Исперих, при специализирана полицейска акция от дома на Ферди са били иззети 433 таблетки, които при полеви наркотест реагирали положително за наличие на опиати. Ден по-късно Ферди Х. е привлечен като обвиняем затова, че без надлежно разрешително е придобил и държал високи рискови наркотични вещества на стойност около 7 000 лв., предназначени за разпространение.
Решението на Варненския апелативен съд е окончателно и не подлежи на обжалване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСеминар „Моето първо работно място“ се провежда в Шумен
Следваща статияКои са силните на „Да, България“ в Шумен? Отговорът – на 23 януари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here