дом Криминале При съседите: Млада жена отива на съд, обрала чичо си

При съседите: Млада жена отива на съд, обрала чичо си

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Окръжната прокуратура във Варна внесе обвинителен акт във Варненския окръжен съд срещу 25-годишната Грациела Д. за теглене на пари от банкова карта на търговско дружество без съгласието на титуляра – престъпление по член 249, ал. 1 от НК.
Подсъдимата често гостувала в дома на чичо си, който й помагал в отглеждането на малкото й дете. Мъжът развивал търговска дейност чрез дружество, в което управител била жената, с която живеел на семейни начала, но реално дейността изпълнявал той.
На 4 февруари тази година младата жена гостувала в дома на чичо си и станала свидетел на разговор между него и жена му за превод на 7 800 лева по сметката на дружеството. Грациела използвала краткото отсъствие на чичо си, бръкнала в джоба на якето му и взела банковата карта на фирмата му.
Още същата вечер от банкомат тя изтеглила 400 лева от картата и успяла незабелязано да я върне. Липсата на парите била разкрита на следващата сутрин при посещение на чичото в банката. Като извършителка на неправомерната трансакция била уличена 25-годишната жена. Тя е с чисто съдебно минало.
Предстои делото срещу Грациела Д. да бъде насрочено за разглеждане във Варненския окръжен съд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖители на село Златар на протест срещу безводието
Следваща статияМая Манолова с акция „Събуди се, ЦИК!” на 18 август

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here