дом Криминале При съседите: Задържаха мъж за създаване на порнографски материали с непълнолетна

При съседите: Задържаха мъж за създаване на порнографски материали с непълнолетна

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Районната прокуратура в Добрич е привлякла към наказателна отговорност, за създаване на порнографски материали с непълнолетно момиче, 44-годишния Георги Г. Той ще отговаря за извършено продължавано престъпление, както и за съхранение на порнографски материали . Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.
Досъдебното производство е било образувано по сигнал на бащата на 15-годишното момиче, участничка в порнографския материал, изготвен от обвиняемия Георги. Родителят на момичето научил за това от негова позната, която му показала снимка на голата му дъщеря, която била изпратена от обвиняемия.
По неотложност било извършено претърсване и изземване в дома на 44-годишния Георги Г. Иззети са флашпамети с голям брой порнографски материали.
Обвиняемият е осъждан многократно за измами и кражби. Последната ефективна присъда е изтърпял миналата година, когато е бил освободен от затвора.
Районната прокуратура в Добрич ще внесе искане в съда за вземане на най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЯсно е третото класиране за прием в първи клас в Шумен
Следваща статияОбщина Велики Преслав закупи високо проходима самоходна косачка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here