дом Общество Приключи ремонтът на моста над река Еневска

Приключи ремонтът на моста над река Еневска

0
ДЯЛ
Снимка:60city.net

Приключиха ремонтно-възстановителните дейности на моста над река Еневска. Изцяло е възстановена каменната зидария. Положени са хидроизолация и нова асфалтобетонна настилка. Монтирани са предпазни мантинели и вертикална сигнализация, съобщи 60city.net.
Кметът на община Нови пазар Георги Георгиев, посети третото по големина село в общината. Местният кмет, Антон Борисов, го запозна с извършените ремонти по мостовото съоръжение. Общинският градоначалник изрази мнение, че е удовлетворен от видяното. Удовлетворен е, и че изпълнил обещаното пред жителите на селото. В реката се вливат предимно скатни води, прииждащи от земеделски земи и местността „Станата“. Вследствие на минали наводнения, мостовото съоръжение, намиращо се в края на село Енево, по което се преминава на юг в посока бензиностанция „Шел“, беше с нарушена облицовка, както и обрушване и свличане на елементи от конструкцията на водостока. Нарушеното свободното оттичане на водата беше предпоставка за задържане на наноси и тиня и криеше риск от заливане на жилищни и селскостопански сгради, и земеделски земи при по-високи води.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Преустановява се…“: Пълен списък на всички нови ограничения
Следваща статия3 712 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 53, 2 518 са излекуваните в страната, починалите – 141

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here