дом Общество Приключва плановият превантивен ремонт на довеждащия водопровод от „Тича“

Приключва плановият превантивен ремонт на довеждащия водопровод от „Тича“

0
ДЯЛ

Плановият превантивен ремонт на довеждащия водопровод от язовир „Тича“ и съоръжения по него приключва. В момента се извършват довършителни дейности в района на „Помпена станция 1 300“. Това обяви за 24shumen.com управителят на водното дружество Жанета Панайотова.
Екипите са работили по 10 проблемни точки на довеждащия водопровод от язовир „Тича“, като на места са правени по четири ремонта. Най-сложна е била работата по тръбата в района на село Хан Крум и шахти 22 и 30 при отклонението край Велики Преслав, където работиха екипи от Търговище.
Приключили са дейностите и в старата Индустриална зона.
„До час-час и половина екипите ще приключат укрепителните дейности и започваме пълненето на тръбата. Водата ще бъде пусната в предварително обявения час 01.00 часа“, заяви Жанета Панайотова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Съдят французин за блудства с деца и порнографски материали
Следваща статияПрокуратурата: Множество нарушения на обекти по Черноморието! Кей и сгради на Доган – без разрешение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here