дом Общество Приеха Бюджет`2019 на община Никола Козлево

Приеха Бюджет`2019 на община Никола Козлево

0
ДЯЛ

Бюджет`2019 на община Никола Козлево бе гласуван и приет от Общинския съвет на редовна сесия вчера. Финансовата рамка е 10 млн. 098 хиляди лева.
За образование са предвидени 3 млн.883 хиляди лева. „Завишението идва от увеличението на заплатите на учителите“, съобщи за 24shumen.com председателят на Обс Стефан Стефанов.
66 хиляди лева са заделени за нуждите на здравните кабинети в училищата.
Предложението на независимия съветник Нурхан Али Общината да покрива и транспортните разходи на селските кметове, както на директори на дирекции, не е било прието.
Мотивът за отказа, че работното им място е в кметството. Все пак Общината ще осребри разходите им за гориво, когато пътуват.
Единствено Стефанов гласувал „въздържал се“ при минималното увеличение на заплатите на кметовете на населени места. Независимо от завишението те остават най-ниските в областта, смята той.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОдрин посреща… на български с оферта „до гащите ви даваме”!
Следваща статияС възстановка в Шумен почетоха Петльовден (видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here