дом Общество Приемат се декларации за компенсиране на икономическите последици от извънредното положение

Приемат се декларации за компенсиране на икономическите последици от извънредното положение

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Община Шумен приема декларации във връзка с мерките за справяне с икономическите последици от извънредната обстановка и пандемията от COVID-19. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Документи могат да подават лица, които са преустановили дейност на основание на издадените заповеди от министъра на здравеопазването и попадат в обхвата на Решение №303 на Общинския съвет в Шумен от 28 януари 2021 г. Формуляр на утвърдения образец може да се получи в стая № 255 А и стая 374. Попълнената декларация се подава в срок до 10 март 2021 година както следва:
За лица, платили такси по смисъла на чл. 23, т. 2 от Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Шумен и за наематели по договор, сключен с Община Шумен – в деловодството на общината , стая №204;
За наематели по договор, сключен с общинско предприятие – в деловодството на съответното предприятие.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаграда за фелдшер, платила първа данъците си в община Смядово
Следваща статияПленарната зала на Община Нови пазар приюти спортисти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here