дом Общество Премиерът Бойко Борисов под карантина

Премиерът Бойко Борисов под карантина

0
ДЯЛ

Положителна проба за COVID-19 е дала Деница Желева – началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов.
Позитивният резултат е излязъл вчера следобед при направените тестове на всички служители на администрацията на Министерския съвет и на членовете на политическия кабинет на министър-председателя. Това съобщиха от правителствения пресцентър.
Съгласно протокола на Столичната регионална здравна инспекция всички контактни лица са тествани и карантинирани тази сутрин до излизане на резултатите от пробите. На Деница Желева е направен втори тест. Министър-председателят Бойко Борисов също е тестван тази сутрин, както и членовете на екипа му.
Правителствената информационна служба ще информира за повторната проба на началника на кабинета на премиера и за резултатите от теста на министър-председателя Борисов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Велики Преслав приключи проекта „Топъл обяд”
Следваща статияВъзстановен е тематичният маршрут „Флористична пътека“ в Шуменското плато

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here