дом Общество Премиерът Бойко Борисов на кушия в село Пристое

Премиерът Бойко Борисов на кушия в село Пристое

0
ДЯЛ

Премиерът Бойко Борисов е на традиционната кушия в село Пристое на Тодоровден.

„На Тодоровден съм в шуменското село Пристое, където се провежда традиционното за празника надбягване с коне – кушия. Винаги съм радостен, когато съм в Североизточна България. Тук християни и мюсюлмани живеят заедно в дух на приятелство.
Днес е празник и няма да говорим за политика. Благодаря на всички гости на кушията в с. Пристое, че пазят традициите и ги предават на младите. Впечатлен съм от бързите коне, уменията на жокеите и организацията на състезанието“, написа Борисов във Фейсбук.
По-късно Бойко Борисов пристигна в Шумен на градският стадион „Панайот Волов“, за чийто ремонт правителството отпуска 3 млн. лв.
Очаквайте подробности!
Снимки: Фейсбук, личен профил на Бойко Борисов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБургаската опера гостува на шуменска сцена с мюзикъла „Целуни ме, Кейт“
Следваща статияБорисов на стадиона в Шумен: 3 милиона за нов терен и нови трибуни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here