дом Криминале През уикенда: Хванаха четирима без книжки, единият непълнолетен

През уикенда: Хванаха четирима без книжки, единият непълнолетен

0
ДЯЛ

Двама неправоспособни водачи са установени да управляват моторни превозни средства, които не са регистрирани по надлежния ред, съобщиха от ОД на МВР Шумен. Около 10 часа на 20 октомври на ул.“Тича“ в Каолиново бил спрян водач на мотопед без регистрационни табели. По време на проверката станало ясно, че водачът М.С./31г./ от Каолиново е неправоспособен, а мотопедът не е регистриран по надлежния ред. По-късно същия ден, по пътя от Велики Преслав в посока към гр. Търговище за проверка е спрян водач на мотопед марка „Априлия“, който бил без поставена табела. Мотопедът бил управляван от неправоспособно 17-годишно момиче от Велики Преслав
Около 12 часа на 20 октомври до закусвалня на ул.“Добруджа“ в Шумен при извършена рутинна проверка било установено, че водач на лек автомобил Сузуки „Витара“ с шуменска регистрация управлява в едногодишен срок от наложено по административен ред наказание за управление без съответно свидетелство. Започнато е бързо производство срещу В.Г./35г./ от село Александрово.
Бързо производство е започнато и срещу 30-годишен мъж от село Байково, който не представил свидетелство за управление на мпс. Изяснено било, че управлява в едногодишен срок от наложено наказание по административен ред за шофиране без съответното свидетелство.
Около 12:30 часа на 20 октомври при извършена проверка на ул.“Георги Димитров“ в село Методиево бил установен водач на колесен трактор „ЮМЗ“, който не е регистриран по съответния ред. Тракторът, с неустановен номер на рама бил управляван от местния жител М.А./54г./.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш задигна 280 лева от кафе автомат
Следваща статияДвама преспаха в ареста, заради шофиране в нетрезво състояние

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here