дом Криминале През уикенда: Пожарникари гасиха сухи треви, контейнери за смет и газова бутилка

През уикенда: Пожарникари гасиха сухи треви, контейнери за смет и газова бутилка

0
ДЯЛ

За времето от 23 до 24 септември огнеборците са реагирали на седем сигнала за произшествия. Погасени са пожари без материални загуби в землището на село Веселиново, в Каолиново, село Енево, село Драгоево, село Тимарево и село Струйно. За гасенето им са ползвани 8 тона вода.
През изминалото денонощие в дежурните части на РДПБЗН- Шумен са приети осем сигнала за произшествия. Погасени са пожари в сухи треви и стърнища край Хиподрума в Шумен, на жп гарата в село Велино, в Струйно, село Гусла и землището на село Красен дол. Потушени са пожари в метални контейнери за смет на ул.“Генерал Скобелев“ и ул.“Генчо Панайотов“ в Шумен. В пожарите няма нанесени материални щети. За гасенето на всички са ползвани 13 тона вода. Сигнал за пожар на сметището в гр. Каолиново бил получен на 22 септември. На място бил насочен противопожарен екип, който погасил пламъците с 4 тона вода. Не е допуснато разпространението на огъня, предизвикан от небрежност при боравене с открит огън.
През уикенда е бил получен и сигнал за проблем в туристическа газова бутилка в жилище на ул.“Цар Освободител“ в Шумен.  Насочен е екип от противопожарната служба в Шумен. Газта от бутилката била изпусната на  безопасно място.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия97 лева ще струва едногодишната електронна винетка за леки коли, въвеждат се и еднодневни стикери
Следваща статияКрадец задигна пари и лотарийни билети от пощата в село Иваново

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here