дом Политика Предстоят консултации за сформиране на СИК в община Каспичан

Предстоят консултации за сформиране на СИК в община Каспичан

0
ДЯЛ
Снимка: Община Каспичан

Консултации за сформиране на съставите на секционните избирателни комисии за произвеждане на изборите за Народно събрание на 4 април ще се проведат в Каспичан на 22 февруари.
Участващите партии и коалиции трябва да представят в писмена форма състав на СИК, съдържащо имена и ЕГН на предложените лица, длъжност в комисията, за която се предлагат, образование и специалност, телефон за връзка с кандидатите за член на СИК, както и списък на резервни членове, които да заместят лица от СИК, чиито правомощия са прекратени предсрочно или не се явят в изборния ден.
За проведените консултации ще се състави протокол, който следва да бъде подписан от участниците. Отказът от подписване трябва да бъде придружен от писмени мотиви.
Консултациите ще се проведат на 22 февруари, понеделник от 14.00 ч. в Зала 105 на НЧ „Пробуда – 1928”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПет села в Шуменско са без вода
Следваща статияСредствата за строителство в община Шумен за 2021 година са на нивото от 2020 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here