дом Спорт Предстои общият старт за мъже на Държавното по шосейно колоездене в Никола...

Предстои общият старт за мъже на Държавното по шосейно колоездене в Никола Козлево

0
ДЯЛ
Снимка: Община Никола Козлево

В 12.45 часа ще бъде дадено началото на общия старт за мъже и мъже U23 на Държавния личен и отборен шампионат по колоездене на шосе. Надпреварата се провежда вчера и днес на територията на община Никола Козлево.
Маршрутът е с дължина 155 километра. Състезателите ще премината през Вълнари-Никола Козлево-Църквица-Войвода-Крива река-Никола Козлево-Ружица-Хърсово-Никола Козлево-Вълнари.
По-рано днес на общ старт застанаха жени елит и юноши старша възраст. Маршрутът за жените е с дължина 69 километра, а за юнощите старша възраст – 106 километра. Състезателното трасе премина през селата Цани Гинчево-Хърсово-Църквица-Войвода-Крива река-Църквица-Хърсово-Никола Козлево.
Стартът на сутрешните състезания бе даден лично Ешреф Реджеб – кмет на община Никола Козлево.
Награждаването на призьорите в Държавния личен и отборен шампионат и носителите на Купа „Никола Козлево” и закриването на състезанието ще се състои в с. Вълнари.
Държавният шампионат се организира от Българската федерация по колоездене, Община Никола Козлево и Колоездачен клуб „Варна”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлизо 60 деца от Североизтока участват в турнира по ускорен шах в Шумен
Следваща статияПосрещаме астрономическото лято в понеделник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here