дом Бизнес Представят технология за следене на органични замърсители във водата

Представят технология за следене на органични замърсители във водата

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

ВиК-Шумен ще бъде домакин на представяне на иновативна българска оптична UV технология за мониторинг на органични замърсители във водите. Това съобщиха от дружеството.
Събитието ще се проведе на 29 април от 11.00 часа в Пречиствателната станция за отпадъчни води на Шумен. Там ще бъде представена иновативна оптична UV технология. Тя дава възможност за мониторинг, в реално време, на органичните замърсители във водите. Системата за анализ на води се базира на фото-оптични сензори от ново поколение, които са способни да открият и дадат количествена оценка на съдържащите се във водата органични примеси за много кратко време.
На събитието са поканени представители на бизнеса и на ВиК-Търговище.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВелики вторник е!
Следваща статия80-годишна жена е ударена от автомобил в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here