дом Култура Представят литературния алманах „Златоструй“ на 2 май

Представят литературния алманах „Златоструй“ на 2 май

0
ДЯЛ

Литературният алманах „Златоструй“ ще бъде представен на 2 май от 17.30 часа в артстудиото на Радио Шумен.
Ревюто на алманаха е подготвено от литературния критик Иван Карадочев.
Сборникът е издание на Дружеството на писателите в Шумен. Книжка № 23 е отпечатана с финансовата подкрепа на Община Шумен.
В тазгодишния алманах за литература, литературна критика и изкуство са публикувани текстове на 24 автори.
„В изданието има качествени текстове. Алманахът прави чест не само на шуменската литературна общност, но и на българската литература изобщо.С много силни есеистика тази година се представя писателката Аксиния Михайлова. Много добри са поетичните текстове на Красимир Вардиев. Като цяло цяло поетичното присъствие е категорично и ярко“, коментира за 24shumen.com литературният критик Иван Карадочев.
Оформлението на тазгодишното 23-то издание на Литературният алманах „Златоструй“ е на художникът Бехчет Данаджъ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТурски специалист с безплатни консултации във Варна за двойки с репродуктивни проблеми
Следваща статияБлагоустрояват спортна площадка в Троица, финансирането е от ПУДООС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here