дом Общество „Практикер“ в Шумен отваря врати на 26 октомври

„Практикер“ в Шумен отваря врати на 26 октомври

3
ДЯЛ

Веригата хипермаркети за дома и градината „Практикер“ ще отвори врати на 26 октомври. Това съобщи кметът Любомир Христов пред журналисти днес. Магазинът се намира на бул. „Симеон Велики“. Решението за инвестицията беше взето в резултат от положителното развитие на града и благоприятните условия за бизнес, насърчавани от общината през последната година. Сградата на „Практикер” – Шумен заема площ над 7200 кв. м. Търговската зала ще се простира на повече от 5000 кв. м, а за посетителите ще бъде изграден безплатен паркинг със 153 паркоместа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват ремонтните дейности по улица „Преслав“
Следваща статияВ рамките на една година: 10% повече места за настаняване на туристи в областта, спад на гостите обаче с 4%

3 КОМЕНТАРИ

  1. Най-сетне се вижда края на скапаната дупка ТеМакс !!
    Вече ще има качествени стоки на добри цени.
    Успех, Практикер!

  2. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is important and everything.
    However just imagine if you added some great photos or videos to give your posts more, „pop“!

    Your content is excellent but with pics and videos,
    this site could undeniably be one of the most beneficial in its niche.
    Very good blog!

  3. Аха! Добри цени ,но за кого? Имаме си към 20 бензиностанции и ценита са си екстра,ама за тях,а не за нас.Защо с Практикер да е по-различно?Аз си мисля,че цените няма да са много по-различни от сегашните в ТеМакс или която и да е друга железария,например тази на Кольо маймуната.Няма логика да го правят,след като има работещи цени в града.Защо да се конфронтират с останалите и взаимно да си мътят водата с дъмпинг?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here