дом Общество Празник на цветята в село Панайот Волов

Празник на цветята в село Панайот Волов

0
ДЯЛ

Празник на цветята „Цветна феерия“ организира за поредна година кметството на село Панайот Волов, община Шумен и НЧ „Земеделец – 1903”. Цветният празник ще се проведе на 30 юни от 10.00 часа, в центъра на селото
Желаещите да се участват в цветната празнична изложба или базар трябва да донесат цветя – саксийни, бродирани, изплетени, дърворезбовани, апликирани, декупажни или в други варианти.
За музикално-танцовото оформление на празника ще се погрижат Градски духов оркестър „Мехаил Биков”, и хората на Дико Илиев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщината обяви търг за отдаване под наем на земеделски земи
Следваща статияОткриха тяло на мъж в язовира край Друмево