дом Политика ПП „Има такъв народ” откри офис в Шумен

ПП „Има такъв народ” откри офис в Шумен

0
ДЯЛ

„За водачи на листи е рано да говорим, ще ги покажем тогава, когато смятаме, че трябва да ги покажем. Амбицията ни е, не само за Шуменска област, а в цялата страна да успеем да убедим хората да излязат да гласуват. Дори да не гласуват за нас. Трябва да има голяма избирателна активност, за да няма фалшификации”. Това заяви Тошко Йорданов, зам.-председател на Политическа партия „Има такъв народ” на пресконференция преди откриването на офиса на партията в Шумен.
Той допълни, че партията има телевизия, достатъчно разпознаваема е, а последователите на Слави Трифонов във Фейсбук са най-много от всички, които и да са те. Хората знаят колко са важни тези избори и всеки един от тях ще прецени за себе си желае ли да участва и за кого да гласува. Хората ще могат да се запознаят с акцентите на програмата на партията, когато тя бъде представена.
Тази партия е създадена с цел решенията от референдума да се превърнат в закон, защото 2.5 млн. българи ясно изразиха, че искат промяна на политическата система. Преминаването от пропорционална към мажоритарна избирателна система е промяна на политическата система, защото депутатите ще бъдат избирани пряко от хората.
Подреждането на листите е вътрешнопартийна дейност, при която ще се спазят устава на партията и правилата, които засягат нашите членове. На партийната листа трябва да се гледа като на инструмент, като на хора, които ще влязат вътре, за да направят нещо конкретно, което е обещано още преди 4 години, обясни Йорданов.
Партия „Има такъв народ” няма да се коалира с партиите на статуквото – БСП, ГЕРБ, ДПС, ВМРО и НФСБ. Ако в Народното събрание влязат „Демократична България” и формацията на Мая Манолова и „Отровното трио”, разговорите с тях ще стартират от основните приоритети – мажоритарен избор в два тура, 1 лв. субсидия за партия на глас и електронно гласуване. Ако по тези три приоритета се постигне съгласие, от там нататък може да се водят разговори, каза още Тошко Йорданов.
Офис на партия „Има такъв народ” ще бъде открит и във Велики Преслав от 17.00 ч.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Мъж уби с ловна пушка свой съселянин
Следваща статия493 новозаразени с COVID-19, излекуваните са 161

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here