дом Общество По 850 лева глоба отнесоха двама шофьори, засечени със 138 км/ч

По 850 лева глоба отнесоха двама шофьори, засечени със 138 км/ч

0
ДЯЛ

1 458 са установените нарушения на скоростните режими по време на специализираната полицейска операция, която се проведе миналата седмица на територията на областта по линия на TISPOL.
Най-много нарушения, свързани с превишаване на разрешената скорост за движение – 1 258, са установени на територията на обслужваната от РУ-Шумен територия. От тях 153 са били през нощта.
На територията на РУ-Нови пазар са засечени 101 водачи, които са преминали през камерите на Пътна полиция със скорост над максимално разрешената, като 24 от нарушенията са били през нощта.
64 са водачите, които са управлявали с превишена скорост на територията на РУ-Велики Преслав, 35 – в община Каолиново.
От началото на месец юли до началото на специализираната полицейска операция по ТИСПОЛ от ОДМВР- Шумен, са издадени малко нас 1 700 електронни фиша за нарушаване на скоростните режими. Най-голямо превишение са регистрирали двама водачи – „на Фолксваген Пасат“ и БМВ, които са преминали през стационарната камера край 7- ми километър със 138 км/ час при разрешени 60. За превишение на скоростта извън населено място им е наложена санкция в размер на 850 лева.
Голяма част от наложените глоби (894) са за превишение на скоростта между 11 и 20 км/час над максимално разрешената, за което е предвидено наказание в размер на 50 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМорето изхвърли труп на делфин на плажа в Поморие (видео)
Следваща статияНСИ отчете ръст на доходите през второто тримесечие, растат и разходите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here