дом Общество По шест аварии работят екипите на ВиК-Шумен

По шест аварии работят екипите на ВиК-Шумен

0
ДЯЛ

По шест аварии работят към 12.30 часа екипите на ВиК-Шумен. Групи от Шумен и Бургас ремонтират водопровода в местността „Сусрлука“ край „Дивдядово“. Това каза за 24shumen.com главният инженер на ВиК-Шумен Тодор Стоев.
Други пет екипа отстраняват аварии по водопровода по стария път за село Хан Крум преди надлеза. Подменят се кранове и на помпена станция „1 300“. До час още два екипа ще започнат работа.
Най-сложната авария е при село Хан Крум, където тръбите са в тунел. Там съдействие ще окаже и пожарната, а работниците ще влязат в тунела с кислородни бутилки. Съоръжението е с диаметър фи 900 и дължина 100 метра. Има четири теча, които ще бъдат отстранени.

Днес и утре екипите ще работят по общо 20 аварии по довеждащия водопровод от язовир „Тича“. При нормално протичане на дейностите водоподаването в Шумен ще бъде възстановено в събота сутринта.
Както бе предвидено, ремонтите по водопровода за Велики Преслав и Търговище ще започнат утре сутринта. Водоснабдяването там ще бъде възстановено около 16.30 часа в петък.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРъст на преките чуждестранни инвестиции в областта, отчете Статистиката
Следваща статияИздирваният заради взрива във Варна Веселин Димитров е загинал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here