дом Общество По телефона: Кметът на Хитрино напусна всички постове, които заемаше в ДПС

По телефона: Кметът на Хитрино напусна всички постове, които заемаше в ДПС

3
ДЯЛ

Кметът на община Хитрино Нуридин Исмаил е подал оставка като член на Централния, на Областния и на Общинския съвет на ДПС на заседание на Областния съвет на Движението, проведено в Хитрино. Това съобщиха от Движението специално за 24shumen.com.
На скандалното заседание, проведено вчера вечерта са присъствали председателят на партията Мустафа Карадайъ, шуменските депутати д-р Нигяр Джафер и Хамид Хамид, областните и общинските председатели от десетте общини на областта, общинското ръководство и председателите на местните съвети от населените места на община Хитрино. Исмаил е в платен отпуск и в момента е извън пределите на страната, станало ясно на самото заседание.
Мустафа Карадайъ е поискал от Общинското ръководство на партията в Хитрино отчет за лошите изборни резултати, според които ГЕРБ изпревари ДПС.
Нуридин Исмаил е заявил по телефона, че подава оставка като член на Централния съвет на ДПС, на Областния съвет на партията в Шумен и на Общинския съвет на Движението в Хитрино, но оставал редови член на ДПС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗакопчаха крадеца на парите от казино, участвал в обир на павилион и през януари
Следваща статияОмраза или прогноза за дъжд провалиха концерта на Галена, Преслава и Фики в Шумен?

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here