дом Общество Почистване на язовир „Тича“ организира Екоинспекцията

Почистване на язовир „Тича“ организира Екоинспекцията

0
ДЯЛ

Почистване на язовир „Тича“ организира РИОСВ-Шумен. Акцията ще се проведе на 14 септември в рамките на кампанията „Да изчистим България заедно“ на бТВ Медия Груп. Това съобщиха от екоинспекцията в Шумен.
Идеята на експертите е събитието да се превърне в масово мероприятие, в което да се включат много доброволци, граждани и организации. Състоянието на вододайния язовир за двете области – Шумен и Търговище, е изключително лошо, а потърпевши от качеството на питейната вода са всички, алармират от РИОСВ.
От местното ведомство вече са изпратили писма до областните управители, всички кметове на общини и кметствата в Шуменско и Търговищко, които се водоснабдяват или са по протежението на язовир „Тича“. Към момента подкрепа са заявили Централната рибно-опазваща организация „Тича“ в Шумен и община Върбица.
Всички желаещи да се включат в голямото почистване трябва да заявят участие на телефон: 054/856 511 и на e-mail: pr@riosv-shumen.eu.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед журналистическо разследване: Прокуратурата ще проверява екарисажа в Шумен
Следваща статияПродължават строгите мерки за недопускане на огнища на Африканска чума в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here