дом Общество Пориви от 17 м/сек изкорениха дървета тази нощ, има населени места без...

Пориви от 17 м/сек изкорениха дървета тази нощ, има населени места без ток

0
ДЯЛ
Паднало голямо дърво препречи пътя от мелница „Съгласие” към завод „Сердика” Снимка: Кристиян Деянов

До 17 м/сек достигнаха тази нощ поривите на вятъра в Шумен, съобщиха за 24shumen.com от Хидрометеорологичната обсерватория в града. Най-силен е бил вятърът около 4.00 часа сутринта. Шуменци съобщават за изкоренени дървета, следствие на ураганния вятър в района на пътя Шумен – Смядово, както и по улици в града.


Паднало голямо дърво препречи пътя от мелница „Съгласие” към завод „Сердика”. По информация на Енерго – Про, две села са все още без електричество – Царев брод и Захарен чифлик. Електричество няма и в квартал „Тракия” и „Промишлена зона”.
Още шуменски новини по темата, вижте тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзпитание за шуменци: Оранжев код за бурен вятър, няма вода, няма ток…
Следваща статияЗа талантливи деца: Конкурс за рисунка на тема “Коледа и Нова година”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here