дом Общество Поредните две жалби за незаконна агитация в Хитрино са подадени в РИК-Шумен

Поредните две жалби за незаконна агитация в Хитрино са подадени в РИК-Шумен

0
ДЯЛ

Нови две жалби за незаконна агитация в община Хитрино са постъпили преди броени минути в Районната избирателна комисия. Това съобщи говорителят й Дилян Нанев.
По сигналите е започнала незабавна проверка.
Проверени са и предишни два сигнала за същото нарушение в населени места в община Хитрино. Всичк членове на секционните комисии там са дали обяснения. Проверяващите обаче не са констатирали нарушения.
Кметът на Хитрино е съдействал на проверяващите за отстраняване на проблеми с техниката в някои от изборните секции.
С последните два сигнала, до момента в РИК-Шумен, е подадена информация за общо шест нарушения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроверяват повечето секционни комисии в Хитрино
Следваща статия27.24% е избирателната активност в Шуменско към 17.30 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here