дом Спорт Полк. Сашо Евлогиев: Имаме възможност да подготвяме плувци, но няма къде

Полк. Сашо Евлогиев: Имаме възможност да подготвяме плувци, но няма къде

0
ДЯЛ

Според полк. Сашо Евлогиев, декан на шуменския факултет „Артилерия, ПВО и КИС“, плуването е слабо развит спорт в града, поради липсата на басейни.
В момента Шумен разполага само с един клуб – ВСК „Шумен, който предлага спортно плуване.
„Броят на децата, които плуват е променлив, зависи и от свободното им време, през летните месеци броят им достига до 90”, съобщи за 24shumen.com полк. Сашо Евлогиев.
Има различни възрастови групи, като най-малките са 6-годишни, а най-големите 16-годишни.
„Всяка година на 1 ноември се организира отворено състезание за всички възрастови групи, а около Нова година е състезанието за ветерани” , допълни още полк. Евлогиев.
Той сподели, че за да се популяризира спортът в града е необходима усилена работа и хора, които са готови да отдадат нужната енергия, за да се създаде треньорска база, която да обучава децата. Според него Шумен по нищо не отстъпва на останалите градове и има възможност да подготви талантливи деца, които да представят града ни на състезания.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДо 8 години затвор или 1000 лева глоба, ако запалиш огън на непозволени места
Следваща статияПълнете тубите: Село Кюлевча без вода в утрешния ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here