дом Политика Полицията проверява сигнал за нарушаване на изборния процес в Ивански

Полицията проверява сигнал за нарушаване на изборния процес в Ивански

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Сигнал за нарушаване на изборния процес в село Ивански проверява полицията в момента. Това съобщи говорителят на Общинската избирателна комисия Дилян Нанев.
Около 19.15 часа кандидатът за кмет от ДПС Марин Дерменджиев нахлул с 10-15 души в 105 изборна секция в село Ивански с претенции към председателката Йорданка Илиева.
Жената се почувствала заплашена и подала сигнал.
По-рано днес в ОИК постъпи и сигнал за раздаване на химикалки с упътвания, за кого да се гласува.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия28.39% е избирателната активност в община Шумен към 17.30 часа
Следваща статия32.34% е избирателната активност в област Шумен към 17.30 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here