дом Общество Полицията отчете: 11 400 глоби с фиш са наложени от началото на...

Полицията отчете: 11 400 глоби с фиш са наложени от началото на годината

0
ДЯЛ

През първите три месеца на 2018 година служители на сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР- Шумен са издали 1551 наказателни постановления след констатирани нарушения по Закона за движение по пътищата на стройност 256 090 лева. От тях по Кодекса за застраховането издадените наказателни постановления са 156 на стойност 54 150 лева. Платени от всички издадени наказателни постановления са 469.
През първите три месеца на годината са наложени 11 400 глоби с фиш на стойност 832 860 лева. Неплатените са 9 177 , на стойност 735 510 лева. В общия брой издадени фишове влизат и 8 по Кодекса за застраховането, стойността на които е 3750 лева.
От областната дирекция припомнят, че на гише 3 в сектор Пътна полиция има пос терминално устройство и могат да бъдат извършвани картово плащания на глоби, наложени с наказателни постановления и фишове, издадени по Закона за движение по пътищата. Всички плащания са без такса и комисионна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОпределени са пасищата и мерите в община Никола Козлево
Следваща статияШумен приема над 300 студенти за Генералната Асамблея на BEST

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here