дом Общество Полицията заварди пътищата към Изгрев

Полицията заварди пътищата към Изгрев

0
ДЯЛ

КПП-та са поставени на входно-изходните точки на Изгрев. Пропускателни постове има и на черния път за село Наум, към и от нивите на селото. Полицейските екипи ще контролират придвижването на хора и коли в населеното място.
Мобилен екип в населеното място пък ще следи за спазването на противоепидемичните мерки и ще проверява карантинираните жители в Изгрев, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В селото тази вечер бяха областният управител проф. Стефан Желев, кметът на община Венец Нехрибан Ахмедова и директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Ялчън Расим.
Крайната мярка бе наложена, след като селото се превърна в огнище на COVID-19. От 5 юни до днес там са установени 17 случая на инфектирани с коронавирус. От тях петима са настанени в Инфекциозното отделение на МБАЛ-Шумен. Състоянието на трима от хоспитализиранете е тежко, като един мъж е интубиран.
Припомняме, че днес директорът на Регионалната здравна инспекция (РЗИ)- Шумен д-р Пепа Калоянова издаде заповед, с която се въвеждат противоепидемични мерки на територията на село Изгрев. То ще остане под карантина до 20.00 часа на 25 юни.
В цялата област се забравят провеждането на сватбените тържества и пазарите, без тези за селскостопанска продукция.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОпределиха носителите на „Наградата на Шумен“ за изкуство и култура
Следваща статияТурция отвори границите си за страните от Европейския съюз

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here