дом Общество Полицейските служители в Шумен със стриктен контрол за студентския празник

Полицейските служители в Шумен със стриктен контрол за студентския празник

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Служители на Областната дирекция на МВР- Шумен провеждат срещи със собственици на хотелски комплекси, хижи, къщи за гости преди предстоящия празник на студентите – 8 декември. Това съобщиха от ОДМВР. Ще бъде осъществяван стриктен контрол по спазването на въведените противоепидемични мерки. Няма да се допуска организиране и провеждане на събирания и тържества от частен характер с присъствие на повече от 15 човека. Тази година 8 – декември е във вторник, което предполага по-ранно отпътуване към местата за празнуване и връщане в средата на работната седмица. И тази година се очаква пътуванията да започнат в петък. Съветът е студентите да бъдат особено внимателни при пътуване, да шофира най-опитният водач и в никакъв случай да не сядат зад волана след употреба на алкохол. При пътуване на дълъг път да се убедят, че автомобилът е технически изправен, да обмислят предварително маршрута, по който ще минат и непременно да се осведомят за прогнозата за времето към мястото до което ще пътуват.
В област Шумен ще има стриктен контрол по спазване на противоепидемичните мерки. Ще има засилени проверки на пътя с цел недопускане на произшествия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия1 811 души в община Шумен празнуват имен ден
Следваща статияШумен поведе в класацията за дестинация в Годишните награди за туризъм

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here