дом Общество Полицаи ще се срещнат с жители на села в Шуменско

Полицаи ще се срещнат с жители на села в Шуменско

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Срещи с жителите на селата Стан и Зайчино ореше ще проведат мобилни полицейски екипи от ОДМВР-Шумен. Това съобщиха от местното силово ведомство.
На 24 юни мобилната група, с включени в нея служители от охранителна, криминална и икономическа полиция очаква да получи сигнали, свързани с нарушения на Закона за движение по пътищата, за нарушения на обществения ред от кметовете на населените места и жителите. По приетите сигнали, които не от компетентността на полицията ще бъдат предприети действия за уведомяване и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.
Срещата в село Стан е с начален час 10.00 часа, а в село Зайчино ореше  в 11.00 часа  при стриктно спазване на  въведените противоепидемични мерки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменската полиция с редица инициативи за Националния ден на пътната безопасност
Следваща статияНад 400 танцьори идват в Шумен за фестивала „Магията на танца“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here