дом Общество Полицаи изнесоха беседа по пътна безопасност пред ученици от Църквица

Полицаи изнесоха беседа по пътна безопасност пред ученици от Църквица

0
ДЯЛ

Полицейски служители от РУ-Каолиново гостуваха на ученици в ОУ „Христо Ботев“ в село Църквица. Посещението им  в края на учебната година и предстоящата ваканция е във връзка с Националния ден на безопасността на движение по пътищата. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. Пред учениците от 1 до 4 клас беше изнесена беседа по пътна безопасност от мл. пол. Инсп. Алейдин Адем. Съвети за безопасни игри през лятото на децата дадоха Любомир Йорданов и Сунай Етем, а мл. контрольор Нежли Акиф призова децата да управляват велосипеди, тротинетки и ховърборди на безопасни за това места. Напомни им, че не трябва да излизат рязко на пътното платно. На беседата присъства и Антоанета Колева от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в община Никола Козлево. Децата получиха листовки със съвети за безопасно лято.
Във връзка с активната работа на местната полиция с учениците в региона през учебната година благодарствено писмо получи началникът на РУ-Каолиново гл. инсп. Кирил Кирилов. Писмото е от ОУ „Н.Й. Вапцаров“ в село Лятно. В него директорът на училището Елена Маринова благодари за ангажираността на полицаите с децата по време на  учебния процес през годината. „ Искрено се надяваме, че и в бъдеще можем да разчитаме на Вашето съдействие и на все така ефективно сътрудничество“, завършва благодарственият адрес.
24shumen.com
 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМинистър Асен Личев: Наличието на КЕВР е вредно
Следваща статия50 лева добавка към пенсиите и през юли

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here