дом Спорт Полина Галинова излиза днес за втората си среща на Европейското по кикбокс...

Полина Галинова излиза днес за втората си среща на Европейското по кикбокс за кадети

0
ДЯЛ

За втората си среща днес ще излезе на ринга, в унгарския град Гьор, състезателката по кикбокс на клуб „Шуменска крепост“ Полина Галинова. Двубоят на шуменката е срещу Камила Тисевич от Беларус. Срещата е в категория до 60 килограма при девойки старша възраст в стил К-1. Това съобщиха от спортен клуб „Шуменска крепост“.
Вторият представител на бойците от „Шуменска крепост“ на Европейското първенство по кикбокс за кадети Георги Атанасов днес по програма почива.
Вчера възпитаниците на треньора Галин Методиев бяха безапелационни и спечелиха първите си срещи.

Първи на ринга вчера се качи Георги, който не остави никакво съмнение за своето превъзходство и напълно надигра Тиаго Гимараеш от Португалия. Двубоят бе в категория до 63.5 килограма в стил лоу кик при юношите старша възраст.
След него на ринга излезе Полина Галинова, която имаше за съперник румънската представителка Алина Екатерина Адинокоалея. Шуменката по убедителен начин показа, че е по-класният състезател и заслужено бе обявена за победител. Двубой бе в стил К-1 в категория до 60 килограма при девойки старша възраст.
В ъгъла и на двамата шуменци бе техният личен треньор Галин Методиев.
Снимки: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзборите за кметове и съветници ще ни струват 70,7 милиона лева
Следваща статияГоря нерегламентираното сметище край Царев брод

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here